Close

Techionista's Masterclass

BLOCKCHAIN IN 1 DAG

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? DIT LEER JE

Blockchain is nou typisch zo'n onderwerp waar veel mensen van hebben gehoord, maar waar maar weinig mensen een duidelijk beeld bij hebben. Speciaal voor hen is er Techionista's Masterclass 'Blockchain in 1 dag'.


Je leert tijdens deze masterclass niet alleen wat blockchain is en wat bitcoins (en andere cryptocurrency) daarmee te maken hebben; je leert ook wat jij ermee kunt. Je krijgt praktijkvoorbeelden én gaat ook zelf aan de slag. Samen met je mede-deelnemers bouw je een eigen blockchain!


Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist. 

Les van ervaren trainers

Inzicht in de wereld van blockchain en cryptocurrency

Een beter begrip van hoe je blockchain in kunt zetten

Een zelfgebouwde blockchain

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen

Techionista Certificaat 'Basics van Blockchain'


Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW

(€ 357,- inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die meer wil weten over blockchain

iedereen die overweegt te gaan handelen in cryptocurrency en daarom meer wil weten over blockchain


Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven

   Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Masterclass 'Blockchain in 1 dag', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

PERSONAL BRANDING

Een eerste indruk maak je precies één keer. Maar hoe zorg je ervoor dat jij bij een zakelijk gesprek precies die kwaliteiten benadrukt die voor jou relevant zijn? Kortom: hoe pitch je jezelf. Tijdens deze masterclass ga je daarmee aan de slag. Je gaat naar huis met een video van jouw perfecte pitch.


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken dat je gehackt wordt. Tijdens deze masterclass kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

Coding Basics

Leer de basics van HTML en CSS. Aan het eind van de dag heb je je eigen webpage gemaakt. Tijdens deze masterclass maak je op een laagdrempelige manier kennis met programmeren. Ook ideaal voor mensen die vaak met developers werken en elkaars taal beter willen leren spreken.


Meer info...

MEER MASTERCLASSES

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?