Close

Techionista's Masterclass

CODING BASICS IN 1 DAG

Werk jij vaak met developers en wil jij beter inzicht en wat ze doen en hoe ingewikkeld (of eenvoudig) jouw verzoeken zijn? Of wil je zélf de kneepjes van het vak leren? Dan is Techionista's Masterclass 'Coding Basics' iets voor jou!

DIT LEER JE

We beginnen de dag met een stoomcursus 'websites'. Wat is de frontend en wat is de backend, bijvoorbeeld? Hoe is een webpage opgebouwd en waar staan HTML en CSS voor?


Daarna ga je vooral zélf aan de slag. Onder begeleiding van ervaren developers ga je zélf je code schrijven voor je eigen webpage. Aan het eind van de dag kun je iedereen je indrukwekkende resultaat laten zien, én ga je met het Techionista Certificaat 'Basics HTML en CSS' naar huis.


No worries: er is geen voorkennis vereist en er lopen genoeg begeleiders rond om je op weg te helpen. Techionista heeft inmiddels zo'n 450 vrouwen in 1 dag tijd een webpage laten bouwen. Gaat jou dus ook wel lukken ;)

Les van ervaren developers

Je eigen webpage

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis verder kunt

Toegang tot Techionista's Slack-kanaal waar je vragen kunt stellen aan developers

Techionista Certificaat 'Basics HTML en CSS'


Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW

(€ 357,- inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die meer wil weten over programmeren

iedereen die zelf bijvoorbeeld een WordPress-site heeft en beter wil begrijpen hoe de 'achterkant' van haar website eruitziet

iedereen die veel met developers te maken heeft, maar het idee heeft dat ze 'elkaars taal' niet goed spreken


Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven

   Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

Techionista heeft al meer dan 450 vrouwen verrijkt met coding skills

DIT ZEGGEN DEELNEMERS

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Masterclass 'Coding Basics in 1 dag', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

BLOCKCHAIN

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? 


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken dat je gehackt wordt. Tijdens deze masterclass kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

GOOGLE ANALYTICS

Hoe haal je het beste uit Google Analytics? Tijdens deze masterclass leer je niet alleen hoe je Google Analytics inricht, maar ook hoe je de beste rapportages maakt. Want cijfers zijn leuk: maar ze inzichtelijk maken voor iedereen is nóg leuker.


Meer info...

MEER MASTERCLASSES

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?