Close

Laat je gratis omscholen
en scoor een baan in data-science!

Start aan de Microsoft Azure Academy 

Powered by Techionista

EN SCOOR EEN BAAN IN DATA-SCIENCE

Microsoft gelooft net als Techionista in genderdiversiteit en zet zich daarom in voor meer vrouwen in ICT. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en zijn we op 3 april 2018 gestart met een allereerste data-science vrouwenklas aan de Microsoft Azure Academy, powered by Techionista. Tijdens deze intensieve, 11-weekse opleiding, die plaatsvindt in de Johan Cruijff ArenA, worden de deelnemers door ervaren docenten van DataChangers klaargestoomd voor een baan in data-science. Misschien worden ze wel consultant, gaan ze aan de slag als data-scientist of als data-analist. Voor welke carrière ze straks ook kiezen: met het Microsoft Professional Program Data Science Certificaat op zak, zijn zij zeer gewilde kandidaten op de arbeidsmarkt. Zo gewild zelfs, dat wij van Techionista er alle vertrouwen in hebben dat wij ze kunnen bemiddelen naar hun allereerste baan in data-science. 


Zou jij ook willen deelnemen aan de Microsoft Azure Academy, powered by Techionista? Lees dan snel verder en geef je vandaag nog op voor de volgende klas! 


Ben je als bedrijf geïnteresseerd in onze kandidaten? Op 12 juni 2018 organiseren we een banenmarkt waar je hen kunt ontmoeten en wie weet tot een succesvolle match kunt komen. Meer informatie? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. 

Het tempo van dit omscholingstraject ligt hoog. Logisch: want in 11 weken tijd word je helemaal klaargestoomd voor een carrière in data-science. Daarom is deze opleiding niet voor iedereen even geschikt. Enige voorkennis van analytics en business intelligence is echt een plus. Heb je interesse in dit traject? Dan vragen we je dit formulier in te vullen. We nemen dan snel contact met je op om het vervolg te bespreken.

DE SELECTIE

1

De 11-weekse opleiding vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA. Een opleidingsweek bestaat uit 3 dagen training op locatie (op maandag, dinsdag en vrijdag) en 2 dagen online zelfstudie vanuit huis (op woensdag en donderdag). Tijdens deze opleiding word je klaargestoomd voor een baan in data-science. Je krijgt les in hardskills (in het Engels) én in softskills (in het Nederlands). 


Kijk hier voor een overzicht van wat je leert.

DE OPLEIDING

2

Met het Microsoft Professional Program Data Science Certificaat in de pocket ben jij een zeer gewilde kandidaat op de arbeidsmarkt. We hebben er alle vertrouwen in dat wij je kunnen bemiddelen naar een baan! Daarom organiseren we halverwege de opleiding een banenmarkt, om je te introduceren bij gave bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten. Natuurlijk zorgen we dat je goed beslagen ten ijs komt. Samen met een Personal Branding-expert maak je de perfecte quickpitch, zodat jij jezelf straks goed kunt profileren. Samen onderzoeken we welke baan en welk bedrijf het beste bij je past. Het gaat tenslotte niet alleen om het vinden van een baan; je moet op je nieuwe plek vooral ook goed in je vel zitten. 

DE BAAN

3

 Een intensieve 11-weekse opleiding aan de Microsoft Azure Academy for Data Science in de Johan Cruijff ArenA

Goed begrip van programmeertalen als Python en R

Goed begrip van Azure Machine Learning en HDInsight

 Je leert hoe je data moet visualiseren met Power BI en Excel

 Het Microsoft Professional Program Data Science Certificaat

Les van een Personal-Branding-expert

Inzicht in jouw onderscheidende talenten en kwaliteiten

 • Een pakkende elevator pitch

Een aanzet voor je LinkedIn-profieltekst

Een introductie bij gave potentiële werkgevers

Techionista's efforts om je te helpen aan een baan in data-science


Deze opleiding kost je helemaal niets. Geïnteresseerd? Meld je snel aan!

DIT KRIJG JE

Het tempo van deze opleiding ligt hoog. Logisch: je wordt tenslotte in slechts 11 weken tijd klaargestoomd voor een carrière in data-science. Daarom is deze opleiding niet voor iedereen weggelegd. Kun je vinkjes plaatsen bij onderstaande checklist? Dan kom jij in aanmerking en kun je je inschrijven via dit formulier! Twijfel je? Neem dan contact met ons op.Deze opleiding is geschikt voor vrouwen die:


nieuwsgierig, vasthoudend, probleemoplossend en communicatief sterk zijn

sterke affiniteit hebben met ICT en technologie

een achtergrond hebben in commerciële sales, business development, consultancy of...

analytisch onderlegd zijn

weliswaar nog niet werkzaam zijn in technologie, maar wel als projectmanager of -medewerker, of als consultant betrokken zijn bij IT-gerelateerde projecten

een bèta-studie hebben afgerond

JOUW PROFIEL

Meedoen?

Doe jij mee met deze once in a lifetime opportunity en ambieer jij een carrière in data-science? Laat dan snel je gegevens achter via dit formulier. We nemen dan snel contact met je op.

BLOCKCHAIN

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? 


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken. Tijdens deze workshop kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

MEER BOOTCAMPS EN MASTERCLASSES

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar je cv is niet op orde en je weet niet goed waar te beginnen... Dan is Techionista's Empowerment Coding Bootcamp écht iets voor jou! Tijdens deze Bootcamp leer je anders naar jezelf en je kwaliteiten te kijken aan de hand van Personal Branding. Je nieuwe inzichten vertaal je naar een persoonlijke website die je zelf leert bouwen met HTML en CSS. 


Meer info...

EMPOWERMENT CODING

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?