Onze opleidingen volg je vanuit huis

Maar wel met de online, persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.

Het Microsoft Azure Certified Data & AI-track van de Techionista Academy in samenwerking met Microsoft volg je 100% vanuit huis. Maar geen zorgen: je doet het niet alleen. Je zult online intensief contact onderhouden met je mede-studenten én met je coaches.

Online begeleiding Bij de Techionista Academy sta je er niet alleen voor. Je onderhoudt wekelijks intensief contact met onze coaches en zij houden je voortgang in de gaten. Dreig je achterop te raken? Reken dan maar op een coachingsgesprek... Alles om jou te doen slagen! Misschien wel een van de grootste pluspunten van de Techionista Academy is het contact met je medestudenten. Je doorloopt een traject samen. Soms voer je opdrachten in groepsverband uit. people Onze coaches school Mede-studenten Experts uit de praktijk Natuurlijk is theorie heel belangrijk, maar ervaringen uit de praktijk ook! Daarom laten we je via webinars kennismaken met de professionals uit de praktijk, die je precies kunnen vertellen hoe hetgeen jij net geleerd hebt, in de praktijk wordt toegepast.

Fulltime of parttime

Ga je 36 uur of 24 uur per week aan de studie?

Fulltime aan de studie

Bij het fulltime track gaan we uit van een studiebesteding van 36 uur per week. Je bent vrij om je uren over de dagen te verdelen. Wel zijn er elke week vaste momenten waarop je online aanwezigheid verwacht wordt. Bijvoorbeeld tijdens een webinar of een live meeting met je coach of praktijkexpert. Die vaste momenten vinden grotendeels plaats op maandagen en vrijdagen. Later in de opleiding word je vaker verwacht, tijdens de live trainingssessies.

Parttime aan de studie

Bij het parttime track gaan we uit van een studiebesteding van 24 uur per week. Je bent vrij om je uren over de dagen te verdelen. Wel zijn er elke week vaste momenten waarop je online aanwezigheid verwacht wordt. Bijvoorbeeld tijdens een webinar of een live meeting met je coach of praktijkexpert. Die vaste momenten vinden grotendeels plaats op maandagen en vrijdagen. Later in de opleiding word je vaker verwacht, tijdens de live trainingssessies.

RESERVEER JE PLEK OF TWIJFEL JE NOG? PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN CALL MELD JE AAN

Ons team

Mirjam van Olst

Mirjam

Executive Operations Lead France, Belgium, Netherlands at Avanade
Peter ter Braake

Peter

Microsoft Data Platform and Analytics trainer and consultant, former MVP, "Data dude"​
marielle

Mariëlle

Oud-student | Data-, Analytics- en AI-consultant bij Macaw
Site-images _ Teamleden _ Wendy

Wendy

Client Solutions Manager bij LinkedIn
Foto Ime Dekker

Ime

Mentor Data & AI bij de Techionista Academy
Site-images _ Teamleden _ Sanne

Sanne

Project Manager bij Techionista
Site-images _ Teamleden _ Rebekka

Rebekka

Specialist DISC bij Bureau Beaufort
Site-images _ Teamleden _ Saskia

Saskia

Specialist Onderhandelen bij Bureau Beaufort
Remsey Mailjard

Remsey

Software Developer & IT Trainer | Eigenaar Skills4-IT
Jeroen ter Heerdt

Jeroen

Program Manager bij Microsoft
Wendy van Wijngaarden

Wendy

Recruiter Techionista Academy
Maaike

Maaike

Software developer | Trainer Bright Boost