Wij zijn altijd op zoek naar talent

Techionista Academy groeit snel. Daarom zijn we altijd op zoek naar talent. Sta jij achter onze missie en wil je je net als wij inzetten voor meer genderdiversiteit in ICT en tech? Stuur dan een mailtje naar jobs@techionista.com.

Openstaande vacatures

Data & AI Mentor Techionista Academy

We zijn op zoek naar een mentor die onze Techionista Academy-studenten begeleidt bij de ups en downs van onze Microsoft Azure Certified Data & AI Track, evenals tracks die nog moeten worden ontwikkeld. Als onze Data & AI Mentor ondersteun je de studenten online om hun leerproces naar een hoger niveau te tillen.

General Support Techionista Academy

We zoeken een positieve, assertieve, zelfstartende medewerker op onze afdeling General Support. In die rol ben jij een rots in de branding voor ons hele team. Je bewaakt processen en deadlines, maar haalt ook veel energie uit de uitvoering van administratieve taken. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Freelance opdracht: Concurrentieanalyse

Ben jij de freelancer die in maximaal 4 weken een gedegen concurrentieanalyse voor ons kan doen? In die rol ga jij aan de slag om de markt en onze positie daarin voor ons in kaart te brengen. 

Coördinator Talentontwikkeling

Op dit moment zijn we op zoek naar een Programmacoördinator van ons Onderwijsprogramma voor Talentontwikkeling om ons centrale team te versterken, ons te ondersteunen om continu onderwijs van de beste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat onze studenten altijd de beste en nieuwste educatieve inhoud krijgen om hen te ondersteunen in hun carrière. Klinkt dat als jou? Lees dan verder!

Stagiaire Marketing/Communicatie

Ben jij op zoek naar een inspirerende (online) marketing/communicatie stage met veel eigen verantwoordelijkheid? Lees dan vooral verder, want Techionista zoekt een getalenteerde en enthousiaste online marketing/communicatie stagiair(e)!

“We hebben geen tijd om te wachten op de nieuwe generatie om de gendergap te dichten. Als we vrouwen nú niet verrijken met ICT-skills en hen omscholen tot future proof tech-banen; neemt genderdiversiteit op de arbeidsmarkt alleen maar verder af.”

Vivianne Bendermacher, Founder

Ons Team

Join Our Team
Marnix

Marnix Jansen

Microsoft Certified Power BI Trainer
Zefanja

Zefanja van Bakel

Microsoft Certified Trainer | Data & AI Mentor/Coach bij Techionista Academy
Site-images Teamleden Simone

Simone Potters-Roof

CV Specialist
Sonsoles Alonso

Sonsoles Alonso

Pianiste, trainer, team fixer, PCC.
Arthur

Arthur Graus

Power BI trainer | Consultant | Developer
Juliette

Juliette Gray

Data & AI Mentor/Coach bij Techionista Academy
Dorien

Dorien Nannings

Oud-student | Freelance General Support
Mark f

Mark Farragher

AI Expert | Microsoft Certified Trainer | Scrum Master