Je data science-team uitbreiden? Plan een digitale speeddate met onze kandidaten!

Met 4 Microsoft-certificaten op zak zijn onze studenten klaar voor een baan in data science. Misschien wel binnen jouw bedrijf! Ben je benieuwd naar onze studenten? Je kunt vrijblijvend digitaal met hen speed daten op een moment dat het jou uitkomt. Zo krijg je snel een goede indruk van het talent dat wij voor je in huis hebben.

4
MICROSOFT CERTIFICATEN
15
WEKEN FULLTIME THEORIE EN PRAKTIJK
95
PROCENT VAN DE OUD-STUDENTEN WERKT NU IN ICT*

*“Van de vrouwen die deelnamen aan onze omscholingstrajecten, vond 95% een baan in ICT. Je merkt echt dat onze speeddate-sessies met ICT-bedrijven een wereld van verschil maken in het sollicitatieproces. Het werkt!”

Tamira van Roeyen, Co-Founder

Kom digitaal speed daten met onze kandidaten

De studenten van het Microsoft Azure Certified Data & AI Track hebben besloten hun carrière een boost te geven. Meestal hebben ze al een indrukwekkende carrière op hun naam staan, maar nu zetten ze hun tanden in data science. Vaak hebben ze op eigen houtje al leren programmeren met talen als Python, of hebben ze binnen hun huidige baan al wat data analyse gedaan. Nu willen ze de volgende stap maken door officieel als data science professional aan de slag te gaan. Onze kandidaten spreken vloeiend Nederlands of Engels. Tijdens een speciaal voor jou georganiseerde digitale speed date-sessie kun je als werkgever exclusief met hen in contact komen. Je spreekt dan zoveel mogelijk kandidaten in korte tijd, zodat je elkaar snel leert kennen. Natuurlijk krijg je na elke speed date het cv mee.

Met 4 Microsoft-certificaten klaar voor een baan in data science

Samen met Microsoft heeft Techionista een 100% online opleiding samengesteld die kandidaten in 15 weken fulltime of 22 weken parttime klaarstoomt voor een baan in data science. Na het Microsoft Azure Certified Data & AI Track hebben ze de volgende vier Microsoft-certificaten op zak: Azure Fundamentals (AZ-900), Implementing an Azure Data Solution (DP-200), Designing an Azure Data Solution (DP-201) en Analyzing Data with Microsoft Power BI (DA-100). Daarmee zijn ze klaar voor een baan als (junior) data scientist, data engineer, data analist, business intelligence professional, of data & AI-consultant.

Benieuwd naar onze studenten? Leer ze hier kennen

Onze Gold en Silver Partners

We zijn er trots op dat we deze bedrijven onze Gold en Silver Partners kunnen noemen. Samen streven we naar meer diversiteit in ICT!

Meld je aan voor een digitale speed date-sessie KOM DIGITAAL SPEED DATEN MET ONZE KANDIDATEN
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
MELD JE AAN

Ervaringen uit de praktijk

kimmy

Kimmy

Data Insights Analyst bij Nestlé

De belangrijkste reden voor mij om deel te nemen aan de opleiding was dat ik mijn carrière een boost wilde geven. Ik besloot om deel te nemen aan de Academy en 4 maanden te besteden aan mijn ontwikkeling. Tijdens de opleiding heb ik grote datasets leren analyseren, data leren visualiseren en zelf predictive analyses leren maken. Naast deze technische skills is de rest van het programma een absoluut pluspunt van de opleiding. Zo hebben we gewerkt aan onze persoonlijke ontwikkeling, kwamen sprekers vertellen over hun carrière en kwamen we in contact met bedrijven die actief zijn in data science, bijvoorbeeld via de Job Fair.

marielle

Mariëlle

Data-, Analytics- en AI-consultant bij Macaw

De combinatie van hard- en softskills die Techionista biedt, is heel waardevol, maar wat voor mij nog het meest belangrijk is gebleken is de mogelijkheid om – in een informele setting – contacten te leggen met veel verschillende bedrijven. Data Science is een breed veld; het is belangrijk om uit te vinden wat bedrijven precies doen met Data Science, wat voor type mensen zij zoeken, maar vooral ook wat jij het liefst zou willen doen. Techionista helpt je op een heel prettige manier bij deze zoektocht en dat heeft mij een goede match opgeleverd met Macaw, waar ik nu een baan heb als Data, Analytics & AI Consultant. 

Charlotte Bril

Charlotte

Data-, Analytics- en AI-consultant bij Macaw

Het omscholingstraject van Techionista, maakte mijn carrièreswitch mogelijk. Data Science is een hot topic en elk bedrijf wil vroeg of laat datagedreven worden. Dus als je deze beweging voor bent, heb je veel werkopties om uit te kiezen. In slechts vier maanden leer je veel over het analyseren en visualiseren van gegevens en waar ik het meest van hield, was het maken van voorspellende analyses met machine learning-algoritmen. Klinkt moeilijk? Nee, dat is het niet! Je kunt het ook leren als je dat wilt.

Ik werk nu als Data-, Analytics- en AI-consultant bij Macaw, en ik vind het te gek dat ik veel meer zal leren en mezelf elke dag zal ontwikkelen om een ​​uitstekende datawetenschapper te worden. En dit alles omdat ik de grote beslissing nam om van carrière te veranderen, vier maanden in mezelf investeerde en de kennis en contacten van Techionista gebruikte.

Renate-1

Renate

Oud-student | Freelance data scientist

Vanuit mijn rol als Market Intelligence professional werd ik constant geconfronteerd met het gebrek aan een goed data inzicht en was ik altijd afhankelijk van anderen. Techionista heeft mij in zeer korte tijd van een leek op het gebied van data science tot een professional klaargestoomd, door de juiste combinatie van softskills en hardskills. Na de opleiding ben ik als freelancer aan de slag gegaan. Het maken van een stap naar zelfstandigheid was me niet gelukt zonder deze opleiding.”

Ineke Hoekman – van Hassel

Ineke Hoekman – van Hassel

Director Business Transformation at Microsoft

“We weten allemaal dat er heel weinig vrouwen in de IT werken. Daarnaast weten we ook dat diversiteit in welk beroep dan ook heel belangrijk is.We zullen de diversiteit met elkaar moeten realiseren, anders worden de functies te eenzijdig of uniform uitgevoerd.  We zijn deze academy niet specifiek voor banen binnen Microsoft gestart, maar juist voor onze klanten, potentiële klanten en onze partners. Daar is grote behoefte aan dit profiel.”

Suzanne_klein

Suzanne

Oud-student | Data scientist bij Ajax

“De kracht van het programma is dat je coaching krijgt van je teamleden én van professionals uit het vak. Gecombineerd met een uitgebreide soft skills-training en een business case is het de ideale mix. Wat ik eruit meeneem, is een waardevol netwerk en kennis om data science toe te passen in het bedrijfsleven. Inmiddels heb ik een droombaan als Data Scientist bij Ajax.”

Groot-Mark-de_o365

Mark de Groot

CEO BPSOLUTIONS

“Met het omscholingstraject van Techionista wordt de technische kant van kandidaten verder ontwikkeld; de kennis van data science. Dat is voor ons een fundament waarmee we kandidaten binnen ons bedrijf verder kunnen opleiden. Vorig jaar hebben we ook een data scientist bij Techionista gevonden. Met haar zijn we heel tevreden en zij doet het erg goed bij onze klanten.”

BPSOLUTIONS heeft inmiddels twee Techionista’s in dienst.

marit

Marit

Oud-student | BI Developer bij BNG Bank

“Na ruim 15 jaar niet meer in de ICT gewerkt te hebben, wilde ik graag een switch terug naar de ICT als dataprofessional. Het volgen van het Microsoft Professional Program for Data Science in een groep was voor mij de belangrijkste reden om aan de Techionista Academy deel te nemen. Omdat wij in hetzelfde tempo dezelfde modules volgden, was het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen met elkaar erg waardevol. Achteraf ben ik absoluut blij met de tijdsdruk en de positieve groepsdruk. Het snelkookpan-effect om in korte tijd de modules af te ronden, was voor mij de sleutel tot succes.

De inschatting die mij vooraf heeft besloten om de Techionista Academy te volgen, blijkt na afloop zelfs mijn verwachtingen te overtreffen: enorme boost van mijn zelfvertrouwen, uitbreiding van mijn netwerk met vele datagedreven professionals. En via het netwerk van Techionista ben ik al snel na afloop van het programma gestart in de data analytics met een mooie gecombineerde baan van werken en nog meer leren in de praktijk.
Het Microsoft programma vraagt een behoorlijk doorzettingsvermogen en investering in tijd en geld. Juist ook door de inhoudelijke begeleiding door Techionista is het mij gelukt om het programma succesvol af te sluiten. Mijn persoonlijke opbrengst is een sterk vergrote arbeidsmarktwaarde en een enorme toename van mijn motivatie en werkplezier in (big) data gedreven organisaties.”

Henk van Raan

Henk van Raan

CIO Johan Cruijff ArenA

“Als we het hebben over inclusion en diversity, dan vinden wij dat we daar ook een rol in moeten spelen. Door dit soort initiatieven te faciliteren, dragen wij ons steentje bij.”

De Johan Cruijff ArenA stelde twee jaar op rij zijn prachtige locatie ter beschikking aan de Techionista Academy.

Martine_klein

Martine

Oud-student | Data Scientist bij het Britse Ministry of Justice

“Deze academy was voor mij de topkans om mijn Master in sociale wetenschappen future-proof te maken. In een paar weken intensieve training kregen wij programmeertalen en machine learning-technieken aangeleerd die in alle industrieën enorm gewild zijn. Met deze gouden mix van skills kon ik met een gerust hart naar het VK emigreren, met niet een maar twee job offers op zak! Ik werk nu als Data Scientist bij het Britse Ministry of Justice, waar ik o.a. de veiligheid van gedetineerden probeer veilig te stellen door bewaarders meer informatie te geven over geweld en zelfverwonding in gevangenissen.”

maaike

Maaike

Oud-student | Data Scientist bij BP Solutions

Tijdens mijn werk als moleculair bioloog, realiseerde ik me dat ik het werken met data nog leuker vond dan het werk in het lab. Daarom heb ik besloten om deel te nemen aan de Techionista Academy en me te laten omscholen tot data science professional. Ik heb er geen moment spijt van gehad! Tijdens de opleiding zijn mijn skills, netwerk én zelfvertrouwen enorm gegroeid. Ik heb genoten van het traject. Inmiddels werk ik als data scientist bij BP Solutions.

Martin ter Horst

Martin ter Horst

Principal Consultant Macaw

“Wij zijn heel enthousiast geraakt over het Techionista-programma. Deels door de mensen die erachter staan, maar vooral ook door de mensen die eraan meedoen. Dat zijn heel erg gemotiveerde mensen. Het is een programma (het omscholingstraject, red.) dat de verbinding legt tussen de kracht die de mensen al meenemen en de nieuwe kennis die ze daar opdoen. We hebben behoefte aan nieuwe instroom en nieuwe inzichten in dit domein.”

Macaw nam meerdere Techionista’s in dienst.

“Wij zijn heel enthousiast geraakt over het Techionista-programma. Deels door de mensen die erachter staan, maar vooral ook door de mensen die eraan meedoen. Dat zijn heel erg gemotiveerde mensen. Het is een programma dat de verbinding legt tussen de kracht die de mensen al meenemen en de nieuwe kennis die ze daar opdoen.”

Martin ter Horst, Principal Consultant Macaw

Macaw heeft vorig jaar maar liefst 6 Techionista’s in dienst genomen.

Zij dragen bij aan de Techionista Academy

Site-images _ Teamleden _ Alice

Alice

Data Scientist bij Avanade
Site-images _ Teamleden _ Mirjam

Kire

Team Lead, Data Science, Applied Analytics & AI bij Macaw
Mirjam van Olst

Mirjam

Executive Operations Lead France, Belgium, Netherlands at Avanade
Peter ter Braake

Peter

Microsoft Data Platform and Analytics trainer and consultant, former MVP, "Data dude"​
marielle

Mariëlle

Oud-student | Data-, Analytics- en AI-consultant bij Macaw
Site-images _ Teamleden _ Wendy

Wendy

Client Solutions Manager bij LinkedIn
Foto Ime Dekker

Ime

Mentor Data & AI bij de Techionista Academy
Site-images _ Teamleden _ Sanne

Sanne

Project Manager bij Techionista
Site-images _ Teamleden _ Rebekka

Rebekka

Specialist DISC bij Bureau Beaufort
Site-images _ Teamleden _ Saskia

Saskia

Specialist Onderhandelen bij Bureau Beaufort
Remsey Mailjard

Remsey

Software Developer & IT Trainer | Eigenaar Skills4-IT
Jeroen ter Heerdt

Jeroen

Program Manager bij Microsoft
Wendy van Wijngaarden

Wendy

Recruiter Techionista Academy
Maaike

Maaike

Software developer | Trainer Bright Boost
Chris Potter

Chris

Personal Branding specialist/eigenaar Bureau Beaufort
Team_site_Marc

Marc

Data & AI consultant bij Macaw
Megan Bloemsma

Megan

Cloud Solution Architect ISV bij Microsoft
Waldemar

Waldemar

Microsoft Certified Trainer
Site-images _ Teamleden _ Renate (1)

Renate

Oud-student | Freelance data scientist
Teamleden site_Shy

Shyenne

Data & AI mentor