Je scoort 3 Microsoft-certificaten

Daarmee ben je nog gewilder op de arbeidsmarkt

Na het Microsoft Azure Certified Data & AI-omscholingstrack van de Techionista Academy heb je 3 Microsoft-certificaten op zak: Azure Fundamentals (AZ-900), Analyzing Data with Microsoft Power BI (DA-100) en Data Engineering on Microsoft Azure (DP-203). Voorheen waren er in plaats van dat laatste certificaat, 2 certificaten: de DP-200 en DP-201. Microsoft heeft echter besloten die twee certificaten samen te voegen tot één nieuw certificaat: de DP-203. Met deze drie certificaten ben jij klaar voor een baan als (junior) data professional, data engineer, data analist of business intelligence professional. De Techionista Academy vindt niet graag het wiel opnieuw uit. Daarom werken we samen met het beste online opleidingscentrum voor data professionals in spe: Datacamp en natuurlijk met Microsoft Learn.

Je werkt ook aan je career- en business skills

Onder begeleiding van ervaren coaches

Career skills

✓ DISC: ontdek je unieke talenten en kom tot een beter begrip van jezelf, je drijfveren, je talenten en groeimogelijkheden
✓ Personal Branding
✓ Leer een portfolio opbouwen
✓ Schrijf een duidelijke en krachtige motivatiebrief en CV
✓ Leer stevig in je schoenen te staan tijdens een interview

Business skills

✓ Ethiek voor Big Data en AI
✓ Online en offline netwerken
✓ Leer onderhandelen: Onderhandelingstactieken voor en tijdens projecten

logo datacamp

Nog beter leren dankzij Datacamp Donates

Studenten van Techionista’s ‘long track’ krijgen een premium abonnement op Datacamp

Datacamp is een online omgeving waar je vaardigheden leert die je nodig hebt bij het werken met data. Je leert programmeren met Python en SQL en ook leg je een basis voor PowerBI. Volg je Techionista’s Microsoft Azure Certified Data & AI Track? Dan hebben we voor jou de modules al geselecteerd die het beste aansluiten en jou helpen voor het behalen van de Microsoft certificaten. Met dank aan het Datacamp Donates programma kun je ook gebruik maken van andere modules in de online omgeving. Studenten van Techionista’s 'Microsoft Azure Certified Data & AI'-omscholingstrack krijgen een premium abonnement met één jaar toegang tot Datacamp.

Ons team