Kortlopende trainingen | Duur 2-6 dagen

Vrouw leesbril en laptop

Gratis Microsoft Certified Data Analyst Track

Ben je op zoek naar certificering om als data analist aan de slag te kunnen, of wil je je skills verrijken om zo een stevigere positie op de arbeidsmarkt te krijgen? Dan is de Microsoft Certified Data Analyst Track iets voor jou! In 5,5 live trainingsdagen en zelfstudie bereiden we je voor op het Microsoft DA100-examen. Mensen in loondienst en ZZP’ers kunnen gebruik maken van subsidie van NL Leert Door – Sectoraal Maatwerk, waardoor voor hen deze track gratis is.

Data: 

  • 8, 9, 10, 15 en 16 maart 2022 van 9.00 tot 17.00 uur, en op 17 maart 2022 van 9.00-13.00 uur

Kijk voor meer data op de opleidingspagina

vrouw_laptop

MACHINE LEARNING & AI

Leer werken met Machine Learning & AI-modellen in de Azure Cloud. Tijdens de 3-daagse Microsoft Azure Certified Machine Learning & AI-track werk je aan 3 business cases.

Street photogaphy exhibition (7)

Power BI-Training voor marketeers

Ben jij een marketeer die zich dagelijks bezighoudt met het analyseren en visualiseren van data uit verschillende marketingbronnen? Dan is deze 2-daagse training iets voor jou! Deze training wordt gegeven bij een minimum van 15 deelnemers.

Datum:

  • op aanvraag
RISE_website

WORLD OF DATA & AI + POWER BI BASICS

In samenwerking met We Rise organiseren we een 2-daagse upskilling track voor vrouwen in de metropoolregio Amsterdam. Je krijgt een crashcourse data & AI, gaat hands-on aan de slag met je eigen business model canvas én zet je eerste stappen in Power BI. Deze cursus ter waarde van € 995 ex BTW is GRATIS voor vrouwen die lid zijn of worden van We Rise.

Datum:

  • nieuwe data volgen snel!

Langlopende trainingen | Duur 17-26 weken

Microsoft Azure Certified Data & AI track

Na de Engelstalige Microsoft Azure Certified Data & AI-omscholingstrack van de Techionista Academy heb je 3 Microsoft-certificaten op zak. Daarmee ben jij klaar voor een baan als (junior) data professional, data engineer, data analist of business intelligence professional. De Techionista Academy vindt niet graag het wiel opnieuw uit. Daarom werken we samen met het beste online opleidingscentrum voor data professionals in spe: Datacamp en natuurlijk met Microsoft Learn. Je kunt deze opleiding fulltime en parttime volgen.

Datum: 15 maart 2022

⮞ 3 Microsoft-certificaten op zak:
  • Azure Fundamentals (AZ-900)
  • Analyzing Data with Microsoft Power BI (DA-100)
  • Data Engineering on Microsoft Azure (DP-203)
header_image