Chris Potter

Chris Potter

Personal Branding specialist/eigenaar Bureau Beaufort

De manier waarop je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, is bepalend voor het succes in je leven; daar ben ik ondertussen van overtuigd. En die presentatie van jezelf vindt al lang niet meer alleen fysiek plaats, maar steeds vaker digitaal. Hoe ga je daarmee om als professional? Hoe profileer je jezelf op een manier dat je onthouden wordt en men weet wat jij voor hen kunt betekenen? En hoe kun je online en offline je netwerk vergroten en relaties aangaan? Dat zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd.

Na een jarenlange carrière in marketing en branding ben ik me gaan verdiepen in hoe je een persoon ‘in de markt zet’. Deze marketingkennis in combinatie met mijn trainingservaring, zorgen voor de perfecte mix op het onderwerp personal branding. In 2008 heb ik Bureau Beaufort opgericht, een trainingsbureau dat werkt met specialisten op verschillende vakgebieden met 1 doel: professionals helpen hun kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en zichtbaarder te worden.

Ik heb een groot inlevingsvermogen en een zuivere interesse in wat mensen beweegt, waardoor ik in staat ben om mensen persoonlijk te bereiken. Ik haal er plezier uit om mensen te motiveren hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

Tijdens het Microsoft Azure Certified Data & AI-track geeft Chris Potter onder meer les in Personal Branding.

Other Members