Mirjam van Olst

Mirjam van Olst

Executive Operations Lead France, Belgium, Netherlands at Avanade

Ik heb 20 jaar ervaring in IT Consulting, waarvan 9 jaar bij Avanade. Op dit moment ben ik Operational Lead van Avanade voor Frankrijk, België en Nederland, maar toen ik begon bij Avanade was ik nog heel technisch. Ik was Microsoft MVP, ik had een succesvolle blog, ik had een boek geschreven, was één van de organisatoren van de SharePoint user group in Nederland en ik sprak regelmatig op conferenties.

In mijn huidige rol streef ik ernaar om de belangen van de mensen en het bedrijf bij elkaar te brengen. Ik wil teams in staat stellen om top resultaten te leveren. Het is geweldig om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en ze de mogelijkheid te geven om te groeien. Daarbij heb ik een passie voor leren, zowel voor mijn teams als voor mijzelf.

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om meer zichtbare vrouwelijke rolmodellen in de IT te hebben. Met behulp van deze rolmodellen krijgen hopelijk meer meisjes en jonge vrouwen het vertrouwen om een technische opleiding en carrièrepad te kiezen. Dit heb ik zelf uit de eerste hand ervaren, mijn moeder werkte als programmeur toen ik geboren werd en zij is voor mij een bron van inspiratie geweest.

Other Members