Remsey Mailjard

Remsey Mailjard

Software Developer & IT Trainer | Eigenaar Skills4-IT

Ik ben een Microsoft Certified Trainer met een digitaal hart voor IT, data en programmeren. Met passie verzorg ik vanuit mijn onderneming Skills4-IT, IT-trainingen op het gebied van Microsoft 365, Data Analytics, Azure en Software Development. Deze trainingen geef ik aan zowel Young Professionals als senior IT-professionals. Wanneer ik geen trainingen geef, bouw ik (als freelancer) applicaties in programmeertalen als C#,. NET en VBA. Ook schrijf ik regelmatig artikelen over IT op mijn website www.skills4-it.nl/blog.

Dat ik kennis delen leuk vind, ontdekte ik tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie. Ik gaf toen mijn eerste training als studentenmentor en ik gaf bijles in statistiek. Ik was toen al erg enthousiast over welke inzichten je kon halen uit data. Aangezien ik geen IT-achtergrond heb, kan ik mij goed inleven in hoe het is om jezelf om te scholen naar IT. Als autodidact heb ik verschillende IT-certificaten behaald. Deze kennis pas ik nu toe in verschillende projecten.

IT is een vakgebied dat mij aanspreekt, omdat het continue ontwikkelt en je nooit bent uitgeleerd. Als developer kan ik mijn creativiteit erin kwijt en als trainer mijn passie om andere te helpen in hun ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste begeleiding digitaal vaardig kan worden.

Tijdens het Microsoft Azure Certified Data & AI-track verzorg ik diverse sessies over SQL, Azure en Data Engineering.

Other Members