Sonsoles Alonso

Sonsoles Alonso

Pianiste, trainer, team fixer, PCC.

Sonsoles’ originele loopbaan is een voorbeeld van persoonlijk leiderschap, creativiteit, enthousiasme, doorzettingsvermogen en hard werken. Voordat Sonsoles trainer werd, was zij een vermaarde pianiste van hedendaagse muziek op het snijvlak van tech en muziek in Nederland.

Na een carrière van zeventien jaar met concerten in binnen- en buitenland en tientallen levende componisten die nieuw werk voor haar schreven, vertaalde Sonsoles haar ervaringen uit de hedendaagse muziekmarkt naar een model voor haar huidige werk met werkzoekenden, leiders en teams.

Deze transformatie heeft haar uitgebreide praktijkervaring opgeleverd met personal branding, uitdagingen rondom werving en selectie, en constante professionele heruitvinding.

Sonsoles is Senior Adviseur Innovatieve Arbeidsorganisatie (Antwerp Management School), gecertificeerde Organization and Relationship Systems Coach (ORSCC), gecertificeerd in Coaching voor Power Intelligence, en erkend Professional Certified Coach (PCC) door de International Coach Federation (ICF).

Zij is ook het levende bewijs dat succesvolle carrière-transformaties mogelijk zijn!

Sonsoles woont in Amsterdam en is mentor voor de Founder Institute Berlin en European Women on Boards Brussels (Cross-Border Digital Strategy Mentoring Program).

Other Members