Wendy van Wijngaarden

Wendy van Wijngaarden

Recruiter Techionista Academy

Ik ben Wendy van Wijngaarden en heb 11 jaar ervaring in HR en recruitment, waarvan de afgelopen 7 jaar als corporate recruiter binnen de IT. In april 2019 ben ik gaan freelancen, omdat dat me de vrijheid geeft mijn werk te combineren met een andere passie: reizen. Zo reisde ik onlangs 3 maanden in mijn eentje door Nieuw-Zeeland, een onvergetelijke ervaring!

In mijn werk zie ik steeds weer dat vrouwen ondervertegenwoordigd zijn in de IT. Erg jammer, want het is zo’n breed en leuk vakgebied waarin je ontwikkelkansen eindeloos zijn! Bovendien heb ik de grote waarde gezien van vrouwen in IT-projecten: ze zijn visueel ingesteld, bevorderen de samenwerking en zijn hartstikke creatief. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren regelmatig omscholers begeleid naar een nieuwe carrière in de IT.

Ik vind het dan ook onwijs leuk dat ik mijn ervaring en enthousiasme nu kan inzetten als recruiter voor de Techionista Academy! Ik ben betrokken bij de selectie van de studenten en zorg dat de studenten na afloop aan de slag gaan in een functie en bij een werkgever die perfect bij hen past.

 

 

Other Members