Bootcamp: Empowerment Coding

In 1 week klaar voor de toekomst

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar je cv is niet op orde en je weet niet goed waar te beginnen… Dan is Techionista’s Empowerment Coding Bootcamp écht iets voor jou! Tijdens deze Bootcamp leer je anders naar jezelf en je kwaliteiten te kijken aan de hand van Personal Branding. Je nieuwe inzichten vertaal je naar een persoonlijke website die je zelf leert bouwen.

Zo ben jij in 1 (werk)week tijd weer helemaal klaar voor de toekomst.

De eerstvolgende Empowerment Coding Bootcamp vindt plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart 2019. 

1. Update je cv

Samen met een Personal Branding-expert en tekstcoaches geef je je cv een update. Zo ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging.

2. Bouw je eigen website

Je nieuw verkregen inzichten vertaal je naar een eigen website, die je vervolgens met ervaren developers zélf gaat bouwen.

3. Vergroot je vindbaarheid

Nu je boodschap klopt en je website staat, is het tijd voor de volgende stap: je online zichtbaarheid. Je leert hoe je beter gevonden wordt en hoe je daarvoor LinkedIn kunt inzetten.

Zij gingen je voor

De eerste editie van de Empowerment Coding Bootcamp organiseerden we in een weekend. Hoewel de deelnemers waanzinnig veel voor elkaar hebben gekregen (zie ook de video hierboven), gaan we bij de eerstvolgende klas nog verder de diepte in. Daarom duurt de Empowerment Coding Bootcamp nu 1 werkweek. De eerstvolgende vindt plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari 2019.

Dit staat je te wachten

Techionista Academy

DIT LEER JE

Wat is tegenwoordig belangrijk op een cv? En stel dat je wilt gaan ondernemen of nadenkt over een carrièreswitch: hoe presenteer je je dan, zonder de relevante werkervaring al te hebben? En heb je eigenlijk nog wel de juiste skills voor de sterk veranderde arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je cv opvalt en dat je gevonden wordt op LinkedIn?

Tijdens deze bootcamp inspireert een ervaren Personal Branding-coach je om anders naar je cv te kijken. Want je bent zoveel meer dan je opleiding of je werkervaring. Je bent bovenal een persoonlijkheid met haar eigen kwaliteiten. Het wordt tijd om die zichtbaar te maken.

Aan de hand van deze nieuwe inzichten maak je een toekomst-bestendig cv, dat je vervolgens vertaalt naar een schets voor je eigen website (een one pager). Je leert de basics van HTML en CSS (nieuwe skills: die je meteen op je cv kunt zetten!) om je zelfontworpen one pager ook daadwerkelijk te bouwen én online te zetten.

Maar hoe zorg je ervoor dat mensen je website ook onder ogen krijgen? Door een slimme koppeling met LinkedIn. Ook daar word je bij geholpen. Aan het eind van deze bootcamp word je beloond met een Techionista-certificaat.

Techionista Academy

DIT KRIJG JE

• Les van een ervaren Personal Branding-expert
• Je perfecte quickpitch op papier en op (video)beeld
• Een perfect opgesteld cv
• Les van ervaren tekstcoaches
• Les van ervaren developers
• Je eigen webpage
• Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis verder kunt
• Toegang tot Techionista’s Slack-kanaal waar je vragen kunt stellen aan developers
• Techionista Certificaat ‘Basics HTML en CSS’

Techionista Academy

DEZE BOOTCAMP IS GESCHIKT VOOR

• iedereen die haar carrière een boost wil geven
• iedereen die wil leren hoe ze zichzelf on- en offline kan pitchen om haar zakelijke kwaliteiten zo goed mogelijk neer te zetten
• iedereen die veel met developers te maken heeft, maar het idee heeft ‘elkaars taal’ niet goed te spreken
• iedereen die behoefte heeft aan een website om zichzelf professioneel in de kijker te spelen
• iedereen die wil leren hoe ze zichzelf via LinkedIn zichtbaar kan maken voor potentiële werkgevers of opdrachtgevers
• iedereen die wil leren hoe je zelf met HTML en CSS een website bouwt

Deze bootcamp wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven.
Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

Techionista Academy

KOST DAT?

Deze bootcamp kost € 1.495,- exclusief BTW (€ 1.808,95 inclusief BTW).

Twijfel niet langer en meld je aan!

Contact