Techionista Job Fair

Kom speeddaten met onze kandidaten tijdens de volgende Techionista Job Fair in november!

Maak tijdens een wervelende speeddate-sessie  kennis met onze kandidaten!

Op 13 juni vond vond de Techionista Job Fair van 2019 plaats. Op die avond werden de kandidaten van de Microsoft Azure Academy for Data Science, powered by Techionista voorgesteld aan de arbeidsmarkt. In de Johan Cruijff ArenA kregen bedrijven de exclusieve kans onze data scientists te ontmoeten tijdens een wervelende speeddate-sessie. En dat leidt al tot de eerste matches!
Denk je nu: ai…dat heb ik helemaal gemist! No worries, in november krijg je weer de kans om kandidaten te ontmoeten,

Dus ben jij op zoek naar een data science-professional? Stuur ons een berichtje, dan houden we je op de hoogte van de toekomstige Job Fairs.

De spelregels

Deelname aan de Techionista Job Fair is gratis en vrijblijvend. Vind je tijdens de Job Fair de ideale kandidaat en komen jullie uiteindelijk tot een match? Dan vragen we jou als bedrijf de openstaande studieschuld – zijnde € 7.005,- ex BTW – van de kandidaat over te nemen.

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Wij voorzien je bij binnenkomst van een routeplanning. Daarop staat precies aangegeven wanneer je met welke kandidaat in gesprek gaat en aan welke tafel je verwacht wordt. Na elk gesprek krijg je van de kandidaat haar cv.

Na je aanmelding krijg je uiteraard alle praktische informatie in je mailbox. Maar in een notendop: bij binnenkomst ontvang je van ons een routeplanning. Daarop staat precies aangegeven wanneer je met welke kandidaat in gesprek gaat en aan welke tafel je verwacht wordt. Elke speeddate duurt 10 minuten. We vragen jou als bedrijf te starten met een quickpitch over je bedrijf: wat doen jullie met data en waarom is het zo gaaf om voor jullie bedrijf te werken? We raden aan die quickpitch niet langer dan 2 minuten te laten duren, want je wilt natuurlijk vooral zoveel mogelijk weten van de kandidaat die tegenover je zit en de klok tikt door… Na 10 minuten eindigt de speeddate met een meedogenloos fluitsignaal. De kandidaat voorziet je van haar cv en jij begeeft je zo snel mogelijk naar de volgende kandidaat. Na afloop van de Techionista Job Fair krijg je van ons een digitaal feedback-formulier, waarop je kunt aangeven met wie je graag verder in gesprek zou willen. Desgewenst kunnen wij een tweede gesprek faciliteren, maar uiteraard staat het je ook vrij dat zelf af te stemmen met de kandida(a)t(en) in kwestie.

Heb je haast met het invullen van een vacature en wil je nú in gesprek met onze kandidaten? Dat kunnen we ons voorstellen. Stuur ons een mailtje of bel ons op nummer 020 – 21 01 963, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Over de Microsoft Azure Academy for Data Science, powered by Techionista

Tijdens deze intensieve, 16-weekse opleiding in de Johan Cruijff ArenA worden de kandidaten door ervaren docenten klaargestoomd voor een baan in data-science. Als consultant bijvoorbeeld, of als junior datascientist of data-analist. Na deze opleiding hebben zij het Microsoft Professional Program Data Science Certificaat op zak én hun eerste praktijkervaring, dankzij een uitgebreide business case.

Eerst meer informatie?

Stuur ons een berichtje, of bel naar 020 – 21 01 963.

De Microsoft Azure Academy for Data Science, powered by Techionista is een initiatief van