Masterclass | Cybersecurity

Ransomware, phishing mails, keyloggers… Je moet er niet aan denken dat je gehackt wordt. Tijdens deze masterclass kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.

De eerstvolgende Cybersecurity-masterclass vindt plaats op 18 januari 2019 (bij een minimum aantal deelnemers van 15).

Techionista Academy

DIT LEER JE

Tuurlijk: luisteren naar een hacker is al hartstikke interessant. Maar zélf de hacker uithangen, is nog veel leuker! Precies dat ga je doen tijdens Techionista’s Masterclass ‘Cybersecurity in 1 dag’.

Ethisch hacker Sanne Maasakkers van Fox-IT (bekend van tv én genomineerde van de Techionista Awards 2018) leert je hoe een cyberaanval van begin tot eind in zijn werk gaat. Je gaat zelf een stukje malware maken die hackers inzetten om mensen via phishing aan te vallen. En hoe wis je als hacker eigenlijk je sporen? We gaan als opdracht kijken welke sporen er worden achtergelaten bij zo’n hack, zodat je thuis op je eigen pc of laptop ook kunt controleren of jij ooit gehackt bent.

Na deze masterclass weet je hoe hackers denken en kun je jezelf beter beschermen tegen cybercrime.

Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

Techionista Academy

DIT KRIJG JE

• Les van ervaren ethical hackers van Fox-IT
• Inzicht in de wereld van cybercrime en -security
• Een beter begrip van hoe je jezelf kunt beschermen
• Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen
• Techionista Certificaat ‘Basics van Cybersecurity’

Techionista Academy

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

• iedereen die meer wil weten over cybersecurity

Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

Techionista Academy

KOST DAT?

Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW (€ 357,- inclusief BTW).
Een deel van de opbrengst van deze masterclass wordt gedoneerd aan Free a Girl. Deze hulporganisatie zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers.

Meld je aan!

Dit is je docent

Sanne Maasakkers van Fox-IT

Sanne Maasakkers

Ethisch Hacker bij Fox-IT

Je kunt Sanne kennen van tv of als genomineerde van de Techionista Awards 2018. Deze ethisch hacker van Fox-IT maakt het internet een stukje veiliger. Als cybersecurity-expert zet ze haar tanden in beveiligingslekken die ze vervolgens eigenhandig dicht. Grote organisaties schakelen haar in om hun websites, apps en netwerken te hacken. Ze geeft hacktrainingen aan de overheid en ze staat voor de klas bij middelbare scholen om hack-les te geven. Het afgelopen jaar heeft ze honderden meisjes gemotiveerd om – hopelijk – iets in de IT te gaan doen. Wij van Techionista zijn er trots op dat zij haar kennis met ons wilt delen.